Wednesday, February 17

tiap hari syg

hahaha,,,tjok plik2,,pkol kang tuan empunya blog ni baru taw,,haha,,by the way,,,da lama aku tak update blog aku,,so,pada yg menunggu-nunggu aku update tu, ni la masa nya nak tgk blog aku yg da di update,,ngeh3,,sengal tol,,mcm artis kunun,,poyo gaban,,haha,,ok,,topik??nak cite psl ape ekh,,haha,,nih crite dua ari lps,,haha,,keluar dgn cewek ku,,haha,,ISNIN,,brape hari bln ekh,,haa,,,15 FEB 2010,,burfday along,,burfday hambali gak,,haha,,da tua daa diorg yek,,,akuh??haha,,akuh lame lgi,,bln 6 nnty,,haha,,ok,,back to the topik,,hari tuh hari keramat bg aku??keramat??haha,,,ayt taleh blah,,aku kluar dgn tati,,izzati bt kamid laa,,ape r korg nh,,haha,,yg best nyew,,akuh bkn stakat kluar dgn anknyew,,tp mak abah dea pon ade,,amek kaw,,,menggigil akuh mase tuh,,mane ke tidak,,ta penah jmpew mk abah dea,,haha,,mule2 mcm segan,,nak kena slm tgn ke ta nh,,,akuh slm je laa kn,,,p slm abah je,,haha,,cehh,,da naek pgkat,,daa pggil abah daa,,haha,,haha,,p mk dea akuh ta slm r,,bkn ta hormat,,p jge batas,,,cehh,,ngn mak jge batas kunun,,p pgg tgn ank dea gak,,
ait syg tati cgt2!!!!
haha,,ok,,dah3,,jgn nak feeling sgt,,suke ea korg,,cbit kang,,haha,,hari tuh ktorg tgk cite PERCY JACKSON,,cite nh syok gak laa,,for 2010,,akuh bg 4 and the half star utk cite nh,,smart giler ,,akuh lak yg gelabah tgk cite tuh,,haha,,ok,,abz satu chapter,,tjok seterusnya,,aku gi mkn ..but bkn bdue,,tp berenam,,uda dgn awek dea,,sape tah name,,ta tny lak,,nnty akuh tny kn k,,haha,,,nani ngn 'kwn' dea,,hambali,,akuh lak ngn bini akuh r,,tati,,haha,,bini,,,ayt taleh blah,,haha,,akuh mkn double chese burger,,plus aym spicy,,,giler gaban pedas dea,,perghh,,haha,,act,,akuh taleh mkn pedas sgt,,,tp di sbb kn mase tuh kluar dgn tati,,so akuh tanak spoil kn time tuh,,haha,,tpkse laa tggung risiko,,,amk kaw,,,due ari prot akuh wt hal,,,tuhok ag,,tp smpai kaki kanan akuh taleh na pijak tanah,,giler kebas,,pergh,,da laa prot wt hal,,mrAgam ta pepasal,,kaki lak buat prangai,,,tp di sebalik ksakitan yg tuhan beri,,sbnr nya terselit 1001 kelebihan,,bkn na berbangga,,tp akuh bsyukur laa kn,,tuhan maseh lg nak uji akuh same ade akuh leh btahan atau cpt putus asa,,,tp alhamdulillah la kn,,akuh maseh lg leh tahan,,haha,,ok3,,da3,,tajok seterusnya,,daa smpai uma,,itu aje r,,na lagi??tggu la episod seterusnya ok??haha

tati,,abg syg sgt sgt kat syg!!!!!!

3 comments:

. wanieeee . said...

astaghfirullah , HARAM yeeee pegangg tangan . subhanalllahh , bole pulakk rase besttt adoihh . dosa weh dosa . hahahahaa ;DDDDDD

hariz hakim said...

iye laa,,ta wt ag daa pas nh,,ish,,pkol kang,,,

Nurul Liyana said...

haha. jiwang gak ko nih. haha