Thursday, June 10

hepy birthday!!!!!

haha,,,tahniah tahniah tahniah pada akuh ,,,cewahh,,,wish kat dri sndiri lak,,haha
so,,,today is my birthday,,haha taun nih pling best kut pada akuh,,,best sgt,,,,kluar dgn dia mase tgah demam,,haha,,giler ann...sampai menggigil badan akuh di buat nye,,haha hasrat hati memang nak tangguh,,tapi sebab tanak spoil kn hari pling best nih,,so akuh buat ilek jek,,pdhal daa bkali kali kene mara ngan dia,,,hahaha

hehe,,,kat sini gak na wish gak pada akak angkat akuh,,,kak zimah,,akak,,hepy birthday yg ke 19 k,,,akak daa tue!!!!!arez mude lagi!!!hahaha

secondly,,,to my adek gak,,,adek kew,,??bulee laa,,,haha,,,hepy brthday to epan,,,tak sangke birthday dea pon same ngan aku,,hahatakde ape yg bule kasi as a present,,,so akuh suroo dia beli kek kut n then bagi kat budaa tuh,,haha,,daa besaa,,,taleh na noty noty ag tauk epan,,,noty jea t ait cubit t,,,haha

haha,,,hari nih genap laa umur ku 17 taon,,,addoi,,,trase tue laa plak,,tp ape ape pon,,,makin hari kitaa makin tue,,,so trime je laa akuh nih memang daa tue,,ngeh3,,,so,,,next mission for dis year's birthday,,,sPm,,lesen ,,universiti,,!!!!

haha,,dlm sronok sronok nih,,,akuh still menunggu seseorang tuk wish aku,,emm,,arina,,,mane laa budaa nih,,,tape laa kalu lupaa ann,,sape laa akuh nih,,hmm,,but,,,i'll never 4get u laa dek,,,emm,,
hahaha

1 comment:

nanie lahh said...

oii , ingt naniee lagi taa taa ?
Hahha
btw , happy belated birthdayy .