Tuesday, June 15

LAGENDA BUDAK SETAN

ok ok ok,,,jgn fanatik sangat,,,haha,,jeles ann bile tau aku daa tengok citer nih,,padan mukaa korg ta dpt tgk lagi,,hahaha!!!!
"smekom,,arez,,wtpe je ari nih"
haha,,tibe tibe akuh dpt mesej dari cekgu ali,,addoiyai,,macam mane nih,,nak reply takde kredit,,,addoi,,tetibe dpt idea,,ape gune internet kat kalu tak di manfaatkan,,hahaha,,dgn bijak nya,,akuh bukak YM akuh,,,ape??nak email akuh??haa,,yela yela yela,,akuh kasi,,,
hariz_hh16@yahoo.com,,,
nak password??giler pe,,,haha,,gurau gurau gurau,,,ngeh3
ok ok ok,,,back to the sory,,,smpai mane haa td,,,haha,,,bile da bukak YM akuh,,tenmpak la pulak,,cekgu ali tengah online gak,,akuh buzz buzz buzz dea,,,pas bgtau dea yg aku free,,,tak tau la plak dea buzz akuh balik,,haha,,,abg akuh la nih,,bkn nak bgtau cekgu akuh bgtau,,,ish,,,
ok,,,daa abz cite,,,haha,,ape??nak lagi,,addoi,,tamak tol korg nih,,,hehe,,,cekgu ali pon kol la akuh,,,ape?? nak nombor tepon??mane bule,,,,kalu nak,,gi mntak kat iZzAtI,,,hahaha,,,kompem tak dpt punye,,,ngeh ngeh ngeh,,,
ok,,,ktorg smpai LEISURE MALL tepat pukol 12.10 tgh hari,,haha,,,sampai2,,terus nak gi maen bowling n tulah tujuan kitorg ke situ sebenarnyew,,,tapi bile sampai jek,,,ade tournament hape tah kat situ,,,ish,,melepas tol,,baru nak lawan ngan jaguh lawn ball,,hahaha,,,RUGBY vs LAWN BALL,,ngeh ngeh ngeh,,,tapi lawan bowling,,pelik pelik jek,,,bile dah takleh nak maen,,ape agi,,blah r dari situ ann...haha,,bile pusing2 ,,skali tnmpak lak wayang,,haha,,,di pndekkan crite,,ktorg tgk cte
LAGENDA BUDAK SETAN,,,
jeles ann jeles ann??hahaha!!!
totally : 4 star utk citer ni,,,
intro dea macam mengarut ann,,,bru brape ari knal,,daa pgang2,,,siap kate cinta cinta lak,,OMG! ade gak ke manusia cam nih...haha,,,tapi bile akher akher citer tuh,,,touching lak,,,addoi,,,hei,,,aku tak nanges ok,,,haha,,tapi hati terase gak laa,,,effect citer tuh,,and u know what,,,muka amelia dlm citer tuh,,,seiras laa,,,tapi tak same kut,,,dgn sorg dak form 4 sekolaa aku,,mule mule susaa nak pecaye,,,tp lame lame,,,aah ekh,,ade iras iras sket mukaa amelia tuh dgn kwn aku nih,,,haha,,thats all,,,ape lagi,,,nak tau citer tuh mcm mane???gi laa tgk kt cinema,,,cewahh,,cinema,,,haha,,ok,,,tuh jer,,,BTW,,,citer nih best !!!

No comments: