Monday, December 13

hahahahahaHAHAHAHAHAhahahahaha

entah ape laa yang kaw gelakkan tu kan hariz,,,hahaha
wehh korang,,mari laa,,gelak dengan aku,,,
oke3,,,da3,,jgn suke sgt,,,hari ini mungkin hari bahagia pd akuh,,,along,,,angah,,,alang,,,ewan,,,ayah,,,ibu,,,sume dah ade kat rumah,,,mungkin inilah saat yang akuh nantikan sejak akuh sibuk menelaah buku utk SPM,,,berbaloi rasenye bile semua nih akuh dpt,,,,satu jer belum dpt lagi,,,akuh nak pegi PENANG,,,,nak jumpe my best ever kazen,,,nur farzana fasiha,,,haha,,sian dia,,,blaja jaoh2,,,tp fasiha,,,nnt akuh apply U kat sane,,,cewahh,,macam daa kompom jek dpt msok u,,,ngeh3,,,tp itulah harapan akuh,,,dah jemu merasa hidup dgn pakaian formal putih,,,nak jugak rase pegi kuliah pakai bj yang ta formal,,haha,,,mcm dpt jek,,,tp tp tp,,,korang doakan akuh k,,akuh nak sgt masok u,,,mule2 tuh,,akuh target diploma jek,,,bab akuh ta yakin akuh leh dapat matriks,,,yela kn,,,tayah na banding ngan negeri laen,,,kat skola akuh je,,daa penuh satu kelas buda2 street a,,,ta belok2 pon,,,stret jek,,haha,,,gelak laa,,,alaa,,haa,,kn bgos gelak,,wekk!!!!
haha,,,kawan,,,ntah laa,,akuh tadew pasaan,,,yg pastinyew,,,akuh sgt sgt sgt rindukan korg,,,,t'ingat lagi bile kte rmai2 pegi kantin,,,kalu tak c meeda,,mesti c aten jadi mangse
"aten,,,belikan akuh roti sardenn"
tuh kalu aten yang kena,,,syed lak laen cte
"ehh syed,,,tlg akuh,,,belikan akuh roti sarden"
"hang nak akuh letak sambai"
"kaw letak je,,,byk siket taw"
sawett lak,,,haha,,jgn cite,,,kat kantinn daa mkn nasi lemak tmbh ayam lagi,,,ta puas,,,gi beli roti lagi,,,ta puas ag,,,gi ngecek org laen pny lak,,haha,
tp,,itulah knangan yang paling bharge utk akuh yg korg tggalkan ,,,
TERIMA KASIH SAHABAT
hahaha,,,tengat lak mase akuh ngan anep boikot mai,,,gare2 sikap dea yang tak pentingkan prasan dea,,,kire desperate r,,,pd akuh je r,,,pd korg tataw r,,,akuh taw,,,mai tuh baik,,,dea ade prasan utk disygi,,akuh cukup jage mai,,,bile akuh taw mai ade nas***,,,akuh tak marah,,asalkan mai dijage dgn baik,,pantang akuh law org pemaenkan kwn akuh,,,tp bile akuh taw yang nas*** ade yang laen,,,akuh mara mai,,tp mai ,,,emm,,,dea leh trime,,,dea cume tanak rase ksorangan,,,
mai,,,ape gune ktorang nih mai,,,kwn2 kaw,,,emm,,,tp takpe mai,,,slagi nas*** leh jage kaw,,,akuh leh trime dea,,,anep mara akuh bile akuh kap akuh na jmpe mamat tuh,,,anep kate tayah rezz,,kaw tuh kpale giler,,,mati ank org tuh,,,mcm bese r,,,akuh nih tanak r sketkn aty kwn akuh nih yg bole dikatekn,,,dea la shbt akuh pling akuh rapat,,,haha,,,lame jugak laa akuh tak tegor mai,,,tp jgn salah phm,,mai tuh daa mcm adek akuh daa,,yeke,,,ellow harezz,,budaa tuh lg tue auw dr kaw,,,haha,,arghh,,akuh duliik ape,,haha,,akuh ckop amek brat psl dea,,,mcm adek bradek,,,tp bkn dea sorg jek,,,sumer org akuh amek brat,,,zati,,meeda,,nad,,especially ATEN,,,haha,,,aten nih laen siket,,,kalu mlz,,kala mlz akuh,,kalu rjin,,,gile gaban rajin dea,,,haha,,dea nih bkn nye pmls mcm yg cegu2 sangke,,,aten mmg mlz buat kje,,,sbb pd dea,,,dea taw na wt,,,tp dea mlz na wt kje,,,akuh nih,,,kire rjin r gak wt kje,,,tp ta gak pndai2 mcm c aten,,pling mresap bile akuh tga cncentrate blaja biology,,,c aten nih leh lak tido,,,akuh pon mase tuh leh lak ta paham ape yang cegu akuh tuh ajar,,,sop akuh kejut c aten,,,
"aten,,,ape bnde ekh nih,,,akuh ta brape nak paham r ape mak kaw kat dpn tuh ajar"
dea bgn ngan muke bgn tido dok sangap jek
"kaw nih,,,nih sng jek,,,bile nih gabong bla bla bla bla bla,,,,,"
akuh pon tlopong,,,hahaha,,,dats y aten nih akuh kategorikan budaa pndai,,bia pun dea ta dpt stret a,,,tp akuh ykin spm dea t gempakk,,,
kalu nak dituliskan kenangan akuh ngan korg,,,mungkin sangat panjang bjela nnt dibuatnyew,,haha,,ape pon,,,akuh syg kwn2 akuh,,,hahaha!!!

1 comment:

mekdonel said...

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

Sharing is caring!,
Kalau best..sebar pada kawan kawan ya!