Sunday, April 3

lama2 jadi apa???

haha,,lama rasanya tak update blog,,haha,,busy laa,,,kerja siang malam,,,tapi gaji ciput je,,hampeh,,haha,,tapi alhamdulilllah...cukup laa dengan apa yang tuhan bagi,,,yang penting,,duit tu aku tak guna dijalan yang salah,,haha,,alhamdulillah,,dah 3 bulan aku kerja,,,baru laa mengerti erti perih jerih seorang ibu,,dan penat lelah seorang bapa mencari rezeki,,tapi tak aci,,,mereka2 balik pukol 5,,,saya nih pukol 2 pagi belum tentu balik,,,haha,,,tapi best,,sangat2 best,,,terutama bilaa ada makcik tu cerite pasal zaman mude dia..dia tak terkejut jumpa anak remaja yang macam aku,,,yang jenis jiwa memberontak,,tapi oke what,,memang setiap jiwe remaja itu sentiasa memberontak,,kerana iniah mase untuk seseorang remaja itu mengenali identiti nya sendiri,,,tapi aku harap aku tak lari dari jalan tegak,,,haha

tak lama lagi aku nak pegi plkn daa,,,oke fine!!!!PLKN!!!!tak payah laa nak ketawa kuat2,,,bingit laa,,haha,,aku   ,,,tak taw laa,,sama ada apa yang aku decide ni betul atau tidak,,aku dah cakap kat dia,,aku tak nak dia buat apa yang aku suruh buat,,,mungkin masa tu aku terlalu bedendam dengan orang tu sampai aku jadi sekejam2 binatang,,,aku cuba putuskan apa yang diorang ada,,,putus???salah frasa nih,,abes tu nak pakai frasa ape untuk sesuatu hubungan yang tak penah dipersetujui???whatever la korang,,,haha,,aku taktau laa mana datang kekuatan untuk aku cakap pekataan tu,,kat dia,,,kat orang yang penting,,haha,,mungkin betol,,dalam hidup,,jangan terlalu ambil risiko,,,tapi,,,aku betol2 dah decide,,,3 bulan kat sane mungkin akan tunjukkan pada aku,,,sama ada dia need akuh n akuh need dia atau sebaliknya,,,aku tanak dia tekongkong,,cume aku nak dia pikir,,dia betul2 need aku atau tidak,,,aku tau dia sangat2 need aku,,,haha,,,ape laa aku cakap ni,,,heish,,
"pengalaman adalah guru sebaiknya dan yang terbaik"
aku dah dengar cerita yang bekaitan dengan budak plkn,,,jadi aku taknak tejadi pada aku,,,da cukup sangat merasa pahit,,tah bila tah nak rase manis,,tapi time dapat gaji,,manis gila2,,hahahah!!!
cume beharap,,,akan tiba kebahagiaan dalam perpisahan,,,aku taknak hanyut lagi,,,aku jugak taknak bencinta lagi,,tapi aku cuma nak cinta sempurna,,,
hahaha
merepek2,,,oke lah,,,terima kasih sebab bace blog aku,,,

15 APRIL 2011
tak sabar menunggu tarikh ni,,,hari terakhir bergelar pekerja,,hahahaha,,,bukan je pekerja,,,kelindan,,,tukang cuci,,tukang lipat,,,tukang ambil order,,,tu lah aku,,hahaha
oke

-FINISH-

"biji permata kalau tak digilap sama kilaunya dengan batu jalanan"

1 comment:

nakal's life ~ said...

emm . da nekad dengan keputusan tuh ? :) . tapela . its oke syg . kite try k ? hee . 3 months (';