Monday, June 27

rindu rinduan

rinduuuu,,,rindu serindu rindunyaa,,,,lalalala,,,haha,,best tak aku nyanyi,,,kan kan kan,,,sampai banjir kat sini,,haha,,oke,,,tajok tah hape2 je,,haha,,emm,,rindu kat dia,,kat sape?haha,,toksehhh laa temee nak kabor kat demee sumer,,,haha,,,ape ape ape,,,bace and pehee sendiri,,ngeh3,,makin jaoh makin aku rindu kat dia,,tak tau laa macam manenak hilangkan rindu ni,,nak tepon takot mengganggu dia lak,,nak mesej takot dia busy nak blajar,,haha,,so,,sabor jelaa,,ngeh3,,ape seyh aku tulis ni,,mengarot tak sudah2...hari ni 27 jun 2011,,,tolak 5 dah jadi 22..so plus minus dah dekat 3 minggu aku menetap kat unimap,,rase macam sekejap sangat2,,orang kate dudok jaoh2 nanti "homesick",,,betol ea aku tulis ni?ahh,,lantak laa,,haha,,rindu la jugak kat mak ayah,,tapi takde laa sampai nak menangis2 ann,,haha,,kat sini macam2 orang aku jumpe,,yang sporting ade,,yang takleh nak ajak begurau pon ade,,yang kerek gile2 ponade,,,yang takleh blah bile ade yang cover cun,,haha,,korang paham kan?so,,takyah lah aku nak susah2 kan jari mendefinisikan ape itu cover cun,,haha,,tapi itulah realitinya,,macam orang yang kita jumpa,,macam2 lah yang kita rase,,haha,,aku suke dan aku tak suke,,jawapan tah hape2,,haha,,lari tajuk!!!!
sebenarnye nak cakap yang aku akan tunggu and datang pada dia,,,janji!!!awak,
saya tunggu awak !!

No comments: