Saturday, April 28

that moment when we plan to meet .
that moment when my heartbeat and adrenaline feel like crazy
that moment when I waited for you for an hour*luckily there's thousand novels for me to survey* 
that moment when I smile to myself knowing that you're lost HAHAHA*gelak kejam*
that moment when you appear in front of me *omaigod!*
that moment when we smile to each other hewww so gedik 
that moment when we choosed the movie to be watch *battleship :)
that moment when we choosed to eat and drink the same thing
that moment we eat and talk about everything *Im so akward actually at that time 
that moment when we ate but unfortunately I dont finish my meal*deymmmm pity your $$$
that moment when you say ''its okey'' after I waste your money 
that moment when we watch the Battleship and I keep screaming . Hahaha
that moment when you place your big-big fingers in front of my eyes avoiding me watching the 'should-not-be-viewed' scene 
that moment when we talk slowly in the cinema cos I bored with that movie but you keep treat me even Im disturbing you . hahaha
that moment when we walk everywhere there ,up and down without direction 
that moment when we stop walking and stay at that place while eating that 'Sundae not Tuesday' 
that moment when I-ask-you-answer and you-ask-I-answer 
that moment when you shared your story *thank you for believe in me to be your listener 
that moment when we going home together with different destination 
that moment I look at you before you gone *haiyai rumah jauh hihi




that moment when I promise to myself , I will remember those moments till die . we just can meet few times in a year *sekali?dua kali?tiga kali?
thank you for everything encik Hitler :D










ini jawapannya..










saat-saat saya tak tahu nak pakai baju apa nak pergi 'dating'
saat-saat saya mencari minyak wangi saya
saat-saat saya tunggu bas yang tak kunjung tiba
saat-saat saya menunggu bila nak sampai
saat-saat saya mencari MPH store sampai sesat ! *gile malu kene gelak dengan awak!
saat-saat saya jumpa awak *terus cari mate awak..ohh emm jee ! rindu!
saat-saat saya tengok awak senyum pastuh gelakkan saya *hengatt nih raja lawak ke haa
saat-saat saya ajak awak jenjalan *why always you jalan belakang haa..
saat-saat nak pilih wayang crite ape  *suddenly that guy datang and said "awak amek kertas tu ea?malas nak panjang tangan laa ..HAHA!
saat-saat awak kate "dah jom tengok Battleship kesukaan awak tuh" *suruh pilih awak taknak pilih..kan da kene tengok Battleship!
saat-saat saya ajak pergi makan *awak tanye biase ke makan kat food court..how dare you..hengat saya tak penah makan situ ke haa..HAHA!
saat-saat nak pilih makanan *tak reti pilih so saya ikutkan aje ape awak makan
saat-saat kita nak beli air lagi betambah shhweeeetttttt  *kite minomm air bandung kan kan kan tapi kenapa tak rase macam bandung
saat-saat kita nak masuk wayang *puteri dengan balak dia jenjalan naik atas
saat-saat tengok wayang awak asyik menjerit *ni crite robot la!
saat-saat sampai scene 'should-not-be-viewed' saya suruh jangan tengok *tapi tengok jugakk kan!
saat-saat awak membanding-bandingkan jari awak dengan jari saya *hello! jari macam batang pensil ade hati nak jentik saya!
saat-saat awak berbual dengan saya *act saya nak becakap dengan awak je dalam cinema tu tapi sebab kiri kanan ade orang tu yang tebantut haha!
saat-saat dah keluar wayang my hand keep shaking *awak buat dekkkkk jek! HAHA!
saat-saat kita bejalan satu CS tanpe arah tuju *heyy saya orang perlis! mane tau jalan2 kat CS nih! HAHA!
saat-saat kite jumpe mak aji dengan pak aji kat Reject Shop  *ade ke ajak aku masuk Anakku? ingat lagii? HAHA!
saat-saat kite bejalan masuk PADINI *ohh makk belagak takbur sombong HAHA!
saat-saat kite berenti kat tepi eskeleterr menyaksikan orang lalu lalang turun naik bende tu
saat-saat saya becerite apa yang saya tak tau nak cerite kat sape *i trust yuu sayang
saat-saat kite tengok budak skolah 'dating'  *geli mato den!
saat-saat awak belanje Sundae Not Tuesday  *yuu cun laaa bile senyummm i loikkkeeee! HAHA!
saat-saat pak aji dengan mak aji datang bagi ceramah "baiknya hubungan jarak jauh "  * i like dats guy bole take team pekene kan korang HAHA!
saat-saat awak bagi love thing tu kat saya  *im promise to keep it very very well ILY!
saat-saat saya naik bas sesorang *ohh maiii awakk naik skali dudok sebelah pulak tuh
saat-saat awak turun bas and melambai  *mase tu saya cakap ade peluang kite jumpe lagi ILY!




saat-saat saya kate pada diri sendiri yess yuu arr maii princess  *perlis - negeri sembilan - johor !!
sekali ? due kali ? tige ? tak jadi masalah..oke sayang??
terima kasih cinta  *even yuu panggil saye MR. Hitler one day yuu'll be MRS. Hitler oke! HAHA! :P

No comments: