Wednesday, May 16

15 mei 2012 selasa City Square JB

haha..dating 2.0..kahkahkah!! macam Bersih 3.0 lakk!! haha..hari ni aku keluar melawat kawasan..almaklom la kan..engineer..puihhhh!! perasan!! oke..

6.30 pagi : bangun pagi..solat..mamai-mamai..tido semule.. GOOD !!
7.30 pagi : tengah tido.. jangan kacau!!
9.47 pagi : i'm awake..nih betol ke 9.47 pagi??bas pukul 10 suku.. deymmmm!!
9.50 pagi : capai towel..masok bilik air..
10. pagi   : siap mandi !! laju kan kan kan kan!!
10.15 pagi : turun rumah.. " ait..kluarkan duit dari bank angah nih..nanti angah bagi password " .. memang ade bank kat dunia nih nama BANK ANGAH..
10.25 pagi : still waiting and waiting
10.38 pagi : bas coming..
11.26 pagi : oke sampai..sambil tangan pegang henset.. " awk cptlah!! sy tkot nih..da la sorg2.. " sape suruh rumah dekat sgt ngan CS..pdn muke!!

sampai2 aku cari MPH..nak cekott budak kecik tuh..dia nak kene pimpin macam budak2..nanti bebel takot laa sorang2 la hape laa..haha!! da ajak jalan pon still jalan blakang..so konklusinya naik eskeleter * betol ke aku tulis nih?? aku lambat2 kan..biar dia naik dulu..kalu tak asyik nak jalan belakang jek!!

mule-mule lepas dari sampai..kite pegi mane?? yesss!! pandai laa korang ni..kitorang tengok tiket balik perlis ade ke tak..ehh salah laa..ape laa korang..aku pegi tengok tiket wayang laa..kahkahkah!!







Dark Shadows..haha!! pd aku?? 3 and a half star for dis movie..lawak dia lawak kuno..citer dia slow..graphic yang tak menarik..jalan cerite sedikit tunggang langgang..permainan watak yang sedikit menarik dan kadang2 membosankan..pencahayaan yang memberansangkan..aksi "should-not-be-viewed" masih boleh diterime oleh penonton..bukan aksi gersang sangat pon..tapi betol ke vampire macam tuh?? jahanam bilek tu dibuatnye..OMG!! 
ape??ape vampire tu buat??nak tau..saksikannya dipawagam..jangan tanye aku..i'm not a cinema..puihhh!!haha!!

oke..tajok kite sampai mane tadi??haa..lepas cari tiket tu..ape ekh aku buat..haha..dudok tepi eskeletor..borak2 jap..tapi budak kecik tu ajak jalan..konon panas !! haha!! so jenjalan laa kitorang kat situ..pegi mane ekh??Anakku ea?? haha!! tuh idea awk oke!! pusing pusing satu CS..memang CS ade satu pon!! pusing punye pusing da dekat pukol doblas kan wak kan..bagosss..pandai betol mengangguk!! good girl!! tayah nak buat muke sangat laa kan!! tarik hidung tu baru taw!! 

oke dah nak masok wayang.. " awak..dia mintak IC ke?? " gelabah kaw..haha..dia tengok muke saye tuh yang dia tak mintak IC,,sebab muke saye dewase dahh,,tak macam awk..muke like a child!! tp kan..comel !! ohh maii.. *melting !!


dalam wayang asyik nak berebut tempat letak tangan je kan!! awak r nih,,sebokk jekk,,da la pilih kapel seat!! naseb baik ade tempat letak tangan tu..haha!! gelabah kaw bile tau tu kapel seat..bhahaha!! so kite tengok laa movie tuh sampai pukol 2 kan kan kan?? heyyy saye dapat tarik hidung awk!! jangan bagitau ibu tau..nanti dia suruh kawen tros!! haha!!


oke..keluar da dari wayang..so mane nak pegi..yeahh,,kite pegi tempat tu kan..and do our job..finish,,no need to terangkan,,hambekkk kaw englishh aku,,


lepas tu lepas tu kite pegi mane ?? kitorang pegi sini ..


pastu kite makan ape..yeahhh !! pandai..kite makan ni kan..


hambekk kaw!! nih makan dia!! haha!! tade laa..kitorang mkn nih haa..


oke nih second time aku makan..sebelom2 nih tak penah makan pon double cheeseburger nih,,haha,,tapi asal awk sebok2 nak makan bende same!! tak malu ea tiru..hahaa!! so makan la same2 makan.. *dia nih ta makan jeruk timun yang ade dalam burger tuh..pastuh makan siket2 like a budak2!! haha!! lagi satu..booo milo!!!


haha..then kite pegi mane?? wahh!!da macam buat laporan aktiviti kelab lakk aku..haha!! kitorang pegi watSONS..bukan buat anak!! WATSONS..kedai jual2 syampu minyak hitam motor, plug, minyak tanah sume tuh,,haha!! mestilah jual alat2 persendirian..haha!! oke kau shopping sakan..haha! *nak jadi membership tak??


then my dizziness coming..sorry syg !! kang menyusahkan awk lakk nanti..bukan larat nak angkut saye kalau2 pengsan!! so better saye tanggung sendiri..kite balik ea ea ea.. * melepas baju padini bongkak takbur sombong tu..haha!!

that's all..ehh ade lagi laa..kite naik bas sesame!!haha!! awk lompat pagar!!turun benteng !!hahahaha!!! dengan kain terbang2 tuh,,naseb baik tak jatuh!! aku wat derkkk je..haha..kejam tak kejam laa kan!! dah naik bas,,kite dudok sebelah2..haha..hambekk gambor lagi buat ape..gosip2,,haha..naseb baik kaw tak nampak aku tahan sakit..haha!!


sayanggg..thanks for the memories..jangan besedih pasal MARA tu oke..memang rezeki awk kat UIA tu..kite dak ikhtiar..Allah tak bagi peluang tu kat awk sebab dia ade yang lebih baik untuk awk..i hope awk blajar leklok oke lebarrr!!i'm always with yuu sama ade susah atau senang..oke..


* i love yuu sugar!!

No comments: