Thursday, May 3

baru nak post walaupun benda dah lama..haha!


avanza merah..wooot3 !! haha..kereta baru ayah..kesian ayah..van lama dia kena rompak..haiyaaa itu van lama pon ade yang bekenan ke??tak paham betul..punye bederet kereta mahal2 park kat tempat tuh..van tu jugak yang diidamkan..ohh maiii hott gile van bapak aku tu !! haha!! nak buat acaner..dah takde rezeki nak pakai van tu lame lagi..kepada abg2 pencurikk,,harap maklum..my dad will carikk yuu untill the hole of cacing kayy!! don't yuu happy happy too much cos yuu sell the van and yuu get only 3k 4k only..but my dad get insurance triple than yuu dapat..haha!! hambekk...ohh my englishhhhhhh !! teraborrr!! hehe!! ape? nak dengar english aku lagi??better yuu don't ask ask me to speak englishhh..it will make yuu crying like a baby laa..haha!! dah dah dah!! kembali kepada melayu..hehe!! tapi bukan nak belagak ke hape..harte ni pon bukan aku punye..but my dad's charade i chop it first..haha!! chop bukan yang karate tuh!! chop tuh yang sape cepat dia dapat !! yeayyyy menang!! how childish yuu haa harizzz...haha!! tuh jela nak citer..


*kereta kita sama brand laa..cumer awk punye lagi cap ayam!!

No comments: