Tuesday, May 18

SELAMAT HARI GURU!!!!!

haha,,,sori r lmbt sehari,,,bkn hapew,,,ta jumpe intrnet r,,ngeh3!!!
ok,,,first of all,,,thniah kpd cegu2 kat malaysia kerana anda bkn shj di hargai,,malah melahirkan anak2 didik yg brjaya...
dan anda di antara mereka kini bergelar seseorang yg bepengaruh,,
tahniah,,
kedua,,,trerima kasih kerana anda masih bergelar dan berpegang pada prinsip2 seorang guru yg mggalas tugas ke mercu jaya seiring dengan Wawasan 2020.
ketiga,,,
kepada guru2 tasek,,,terima kasih kerana mndidik kami sebagai anak didik anda,,,terima kasih,,,tiada hadiah yg dapat membalas budi baik anda selaku guru dan juga pendidik,,,
kami syg anda!!!!we love you!!!!!
next,,,
aku cuba utk buang sifat benciku pada seorang cikgu ni hanya kerana aku nakkan keberkatan ilmu,,,
biarlah orang nak kata aku macam orang bodoh hanya menerima apa yang dia buat pada aku dan rakan2 ku,,biarlah dia dgn hidupnya,,,aku tak kisah,,,tetapi satu shj yang aku pinta,,,moga allah pelihara lisannya, perilakunya, fikirannya dari racun yang dihembus oleh syaitan...
moga terserlah kebenaran di hadapannya,,,aku tak pinta kemaafan dari dia,,,hanya aku pinta supaya dia sedar atas apa yang dia buat,,tak perlu kata maaf,,,hanya kesedaran dalam diri,,,
moga tuhan mngkabulkan doaku,,,

No comments: