Thursday, May 19

semangat

haha,,orang lain semangat nak masok kolej, u, aku boleh lagi buat dang,,haha,,so,,tak sampai 2 minggu kot aku kat rumah ni,,after that,,kene halau pegi ' peghelis' bak kate "makgad"...haha,,orang lain semua semangat,,lagi2 family aku,,semangat nak hantar aku ke sane,,haha,,padehal nak menghalau aku,,cehh,,takpe3,,,bantal pelokk aku bawakk pegi sane,,wekk,,haha,,ape??biar laa,,korang ade bantal busuk masing2,,aku ade laa bantal pelokk sendiri,,haha,,,best,,,'wangi' giler kau tauk! haha,,,aku ingat nak jumpe kawan2 aku,,,yelaa kan,,dapat sambong belajar kalau dekat2 takpe laa,,nih sampai nak ke siam lakk tuh,,orang kate,,nak kawen free senang je,,haha,,tapi,,aku takde laa singkat sangat akal aku sampai nak buat macam tu,,haha,,lepas ni takde chan lah nak jumpe kawan2,,alaa,,,kesian tauk kat aku,,haa,,,kesian tak,,kesian kan,,ish3,,,gedikk lak kaw ea hariz,,haha


haha,,nih anep,,ensem ann,,haha,,,mesti lahh,,kawan2 aku semua hensem2,,haha,,


nih lagi sorang,,haha,,aku suke kacau dia,,tapi kalau nak tau,,,dia nih geng tidur dalam kelas,,same je ngan aku,,,tapi best doe,,,layan kepale tak betol dea nih...


nih lagi sorang,,haha,,budak laptop,,kat asrama tak penah tengok dia pegang buku,,,laptop je memanjang,,haha,,,tapi,nih la kawan aku,,,bab2 menganjing yang melampau,,hangpa bagi laa kat dia,,,nanti sat dia pulun abeihh2,,haha


haha,,yang pakai songkok tu name dia azri,,orang panggil romeo,,aku tataw sangat nape orang panggil dia romeo,,tapi tengok cara dia ann,,memang macam 'romeo',,,haha


amacam,,sweet ann,,kan3,,,hah,,jangan nak buat hal,,haha,,ni mai,,,maisarah mokhtar,,,haha,,,mai!! aku ingat jari kecik kau tu,,haha,,


haha,,yang ni laa paling banyak sejarah ngan aku,,haha,,nak tau keenape?aku selalu  cari pasal dengan dia ni,,haha,,dulu aku penah panggil dia "KB",,,kaw tau ape bende tuh??tak tau??tak payah tau,,,haha,,banyak giler hal aku buat kat dia ni,,tapi,,dia ni cam buat2 bangang je ann,,tu yang aku suke "kacau"  dia tu,,haha


haha,,nih jannah a.k.a joned,,,hahadia ni dulu tak berape nak ngam gak dengan aku,,haha,,tapi lama2 oke daa,,haha,,,skesian dia hari tu eksiden,,haha,,tapi takpe joned,,wat rileks sudaa,,haha


ni lak aten,,,haha,,,kalau nak tau,,dalam kelas,,dia ni betol2 hati kering betol,,,cekgu sound,,dia rilek jekk,,haha,,,gile betol,,


mangsa : nadjihah khalid
pesalah : hariz  and aten
conclusion : korang boleh tengok kan nad tu macam mane,,,hahahah!!!


haha,,nih akip,,,aku rase dari gambor ,korang dah boleh rase dia tu macam mane kan,,haha,,


so,,inilah budak kelas aku,,,5sains2 '10..haha,,aku sayang korang,,,kalau ade mase,,time cuti sem,,kite kluar ramai2 tau,,haha,,,  <3 <3 <3

so,,itulah dia,,,rakan2 saya,,opss,,salah,,mereka lah keluarge saya,,,haha,,nak lagi,,??oke,,ade lagi,,


kenal mereka2 ni sape??haha,,,yang baju purple tu jerong,,,yang baju hijau tu anam,,,baju putih tu mikado,,haha,,yang baju kuning tu aku,,haha,,,tu kat tingkat 2,,tu yang berani bediri atas tu,,,kalau tingkat 3 memang babai laa aku,,haha


nih pailang besar ni,,hahaha,,,besar laa sangat,,haha,,ni pakyas,,,gile2,,tapi pak imam,,macam mane tu??


nih abang rabak,,haha,,bedekak je,,ni mikado,,,



haha,,,dah tau kan ni sape?

oke,,itu sahaje laa yea..haha,,mekaseh bab bace,,*padehal takde ayat daa nih,,,

No comments: